Com comunicar-me amb la resta de socis/es?

 VES A PREGUNTES FREQÜENTS

DESDE LA WEB I DESDE LA APP (et porta a la web)


AMB UN MISSATGE INTERN:
Si, un cop connectat al teu compte, vas a la opció de menú "Missatges" pots enviar un missatge a qualsevol altre soci/a, de manera interna del programa. Quan entri en el seu compte, veurà que té el teu missatge. Ell també el pot contestar.


PER CORREU ELECTRÒNIC O TELÈFON:
Si vas a la opció de menú "Oferents" "Cercar" podràs accedir a consultar les fitxes dels demés socis/es, allà hi ha el seu correu electrònic i el telèfon, si el vol compartir (opció lliure de cadascú).


LLISTES DE TOTS O MOLTS SOCIS/ES:

LLISTA DE TURUTESOFERTESIDEMANDES:
* Quan et dones d'alta t'afegim a la llista de distribució turutesofertesidemandes@googlegroups.com

* Aquesta llista, en la que hi som tots els socis/es, serveix perquè cada soci/a pugui comunicar ofertes i demandes a tots/es. L'endemà tothom rep un sòl correu electrònic amb el resum de tot el que s'ha enviat el dia abans. Ha d'enviar la seva oferta o demanda a l'adreça de correu: turutesofertesidemandes@googlegroups.com

* En qualsevol moment, si no vols ser-hi, pots donar-te de baixa demanant-ho en el nostre correu: intercanvis.turutes@gmail.com, de tota manera recomanem no fer-ho doncs és un mitjà de mantenir-nos en contacte i poder-nos comunicar peticions que són la base del manteniment d'aquesta relació entre tot el grup.

LLISTA DE TRANSICIOVNG:
* També al donar-te d'alta, t'afegim a la llista general de distribució de TransicióVNG (http://transiciovng.blogspot.com), doncs és l'espai d'informació i debat d'on neix el projecte Turuta.

* És una llista de distribució per comunicar informacions i reflexions entorn al canvi que estem impulsant en la nostra societat; al llarg dels anys s'han generat debats interessants sobre diferents temes.

* En qualsevol moment, si no vols ser-hi, pots donar-te de baixa demanant-ho en el nostre correu: intercanvis.turutes@gmail.com.

AMB LA LLISTA DE DISTRIBUCIÓ DE GRUP:
* Cada grup de treball convé que tinguin una llista de distribució únicament pels membres del grup, per facilitar-ne la coordinació. Poden també tenir altres eines, com WhatsApp, Facebook, etc.

AMB ELS DIFERENTS GRUPS DE WHATSAPP:
Els grups que tenim creats i que ja fa un temps que estan ajudant a facilitar la coordinació i la comunicació són:

SOCA (Socies/s Organitzats Cooperant Activament)És un espai per intercanviar informacions i opinions en relació a temes que toquin més o menys directament en el funcionament de l'ecosistema. 

FRUITS (són les Ofertes, Demandes, Producció dels Horts, Bens i Serveis). És l'espai ideal per fer ofertes i demandes per tal d'intercanviar amb turutes). 

COLLA DE TRANSICIÓ (les persones que a l'aixopluc de l'Arbre fem tertúlia). És l'espai ideal per comunicar informacions diverses, opinions, raonaments, debats... un espai per créixer intel·lectuament.

COR DE LA TURUTA (ens trobem un o més cops al mes per cantar i aprendre cançons)És un espai terapèutic per compartir desde la distensió. Cantar eixample els pulmons i aixeca l'ànim i, com ens va dir Pete Seeger, està per damunt les barreres de les religions i les polítiques i ajuda a desfer malentesos. 

PRODUCCIÓ ALIMENTS (espai per fomentar la producció artesanal d'aliments, en horts, terrasses, balcons, etc)Tenim un bloc on hi anem penjant fotografies dels petits hortets casolans o més grans que es vagin posant en marxa. La finalitat és la implicació de cada vegada més persones per treballar per la Sobirania Alimentària del nostre poble.