Com comunicar-me amb la resta de socis/es?


DESDE LA WEB I DESDE LA APP 


AMB UN MISSATGE INTERN:
Si, un cop connectat al teu compte, vas a la opció de menú "Missatges" pots enviar un missatge a qualsevol altre soci/a, de manera interna del programa. Quan entri en el seu compte, veurà que té el teu missatge. Ell també el pot contestar.

PER CORREU ELECTRÒNIC O TELÈFON:
Si vas a la opció de menú "Oferents" "Cercar" podràs accedir a consultar les fitxes dels demés socis/es, allà hi ha el seu correu electrònic i el telèfon, si el vol compartir (opció lliure de cadascú).

LLISTA DE TURUTESOFERTESIDEMANDES:
* Quan et dones d'alta t'afegim a la llista de distribució turutesofertesidemandes@googlegroups.com

* Aquesta llista, en la que hi som tots els socis/es, serveix perquè cada soci/a pugui comunicar ofertes i demandes a tots/es. L'endemà tothom rep un sòl correu electrònic amb el resum de tot el que s'ha enviat el dia abans. Ha d'enviar la seva oferta o demanda a l'adreça de correu: turutesofertesidemandes@googlegroups.com

* En qualsevol moment, si no vols ser-hi, pots donar-te de baixa demanant-ho en el nostre correu: intercanvis.turutes@gmail.com, de tota manera recomanem no fer-ho doncs és un mitjà de mantenir-nos en contacte i poder-nos comunicar peticions que són la base del manteniment d'aquesta relació entre tot el ecosistema.

LLISTA DE TRANSICIOVNG:
* També al donar-te d'alta, t'afegim a la llista general de distribució de TransicióVNG (http://transiciovng.blogspot.com), doncs és l'espai d'informació i debat d'on neix el projecte Turuta. 

* La llista de distribució ( transiciovng@googlegroups.com ) serveix per comunicar informacions i reflexions entorn al canvi que estem impulsant en la nostra societat. En aquesta llista hi ha turutaires i no turutaires.

* En qualsevol moment, si no vols ser-hi, pots donar-te de baixa demanant-ho en el nostre correu: intercanvis.turutes@gmail.com.

AMB ELS DIFERENTS GRUPS DE WHATSAPP:
Els grups que tenim creats per facilitar la coordinació i la comunicació són: VEURE GRUPS