Com procedir si se m'acaba la Targeta d'Intercanvis

VES A PREGUNTES FREQÜENTS


En primer lloc cal que siguem conscients de que la Targeta d'Intercanvis (TI) ha estat i encara és per alguns socis/es, una peça fonamental on des del començament hem anat anotant les transaccions.

De tota manera la tecnologia ha anat guanyant terreny i al tenir la web i la APP, això ens facilita molt les coses i fa que puguem pagar còmodament des del mòbil i així tenir els saldos sempre actualitzats. 

La TI està passant a ser una peça de record i també una eina interessant a mantenir per si en un moment donat no funciona Internet o la web, nosaltres podem seguir intercanviant amb la TI i en un segon moment ho haurem de pujar a turuta.cat

Quan s'acaba la TI, cal demanar-ne una de nova a l'OCL. La original, per ser vàlida, ha de tenir les degudes certificacions de validesa de l'OCL, amb les quals s'acredita que el saldo inicial de la TI és correcte segons els moviments enregistrats. Aquesta la confeccionen a l'OCL.

Si no es pot anar a l'OCL, ni ningú en representació teva, es pot imprimir-ne una des de la web en la que ja hi figuren automàticament impreses les dades del soci/a.